Skinnjacka och EE

Har man tråkigt så får man hitta på något kul, då kan man t.ex. fota med lånat objektiv och då kan det typ bli såhär som bilderna ovan. Ännu ett tecken på att jag längtar efter våren, som faktiskt känns vara på G? Har iaf smygstartat med skinnjacka och min EE-sjal, det är vår för mig. Skorna får dock stå ett tag till tror jag, även om det faktiskt var snö sist jag hade dom, haha! Det var på en Timbuktukonsert i vintras för hotell- och restaurangfolk, jag hade verkligen inga andra skor till valda outfiten så tog dessa. Snorkallt!

Annars flyter allt på, pluggar på B-uppsatsen i vanlig ordning och på lördag åker jag till fjällen. Har beställt massa sol så jag kan sitta och få lite färg på min kropp :) Innan dess blir det städa, träna, plugga, packa... phew! Framförallt städa då min kusin skall bo i min lägenhet och passa pälsänglarna, då är det gött om det är städat, för henne alltså.

Nu ner till tvättstugan...

Kommentarer
Ronny

Lycka till med resa och plugg


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Indra

Verkligen jättevackra foton! Och sjukt fin sjal! :-) Kramizar!


Blogg: http://cherlindrea.se
Jenny

Ja visst blir man fascinerad av folks nyfikenhet och hur gärna de vill att det ska vara så att jag får allt betalt, så det ska kännas bättre för dem själva då de inte lyckas prioritera rätt!:)


Blogg: http://vofflan.blogg.se/
Jessica

Blev kär i din sjal... Är detta exakt samma som du har? http://www.wildahem.se/shop/wildahem/images/shop/elenorabla2.jpg



Tacksam för snabbt svar :)

Mikka

Jessica: Japp, det är den!


Blogg: http://ipink.blogg.se/
Sara ~ Candis

Vill också ha en sån sjal men alla har ju en i Gbg :((( lite tråkigt.



SV. Det är verkligen mysigt :D är kär i jonsered hihi.


Blogg: http://candis.se
Petra

vilken fin blogg du har!! Gillar den verkligen! Blir bloglovin med en gång! :D


Blogg: http://petras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback