Just nu:

Har kurat ner mig i soffan bland kuddar och filtar. Slösurfar och slötittar på TVn. Amanda-katt ligger här bredvid och spinner, världens goaste kissemjau.

Igår gick jag upp kl 04:00 eftersom jag började jobba kl 06:00, riktigt seg och regnig dag på jobbet. Sen efter jobbet så åkte jag hem, packade ihop mig och hundarna för att sedan bege oss till min bästa Sofia. Där fick jag god mat och hundarna fick sig en och annan smakbit också av snälla tant Sofia. Efter maten så var det dags att sminka och fixa håret, gå promenad med hundarna och sen bege sig mot älskade avenyn. Tog fördrink på ETT [klick!] och efter det gick vi faktiskt till Excet [klick!], konstigt ställe det där men kul hade vi. Stötte på några kurskamrater också, snacka om att bli förvånad, är så van att se dem casual i skolan.

Är satans trött idag, var ju vaken i nästan ett dygn igår och inte sovit jättemycket inatt/imorse. Skall nog flytta mig till sängen istället och se Limitless [klick!].

Kommentarer
Rebecca - the diary

coolt, önska att man hade sån tur ibland :O


Blogg: http://rebeccamalmberg.blogg.se/
holykirch.se

fin blogg :)


Blogg: http://holykirch.se
Ronny

Låter som en underbar dag

och vilken söt kisse sedan då :)


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
frida

superfina bilder! Vill också ha en katt som ligger och spinner brevid än.


Blogg: http://underdinhud.blogg.se/
Nicole

Älskar ittala skålarna!


Blogg: http://niic.devote.se
Anonym

Limitless såg jag förra veckan, visst var den bra? Angående lampan igen så är den enda anledningen till att den inte ska vara i rosa, att jag ska ha den i köket där allt går i vitt och ljusturkost. Annars är rosa en given färg, förstås ;) Hihi!

Carolina

Intressant sida du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag gillar vad jag ser :D.


Blogg: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback