Hemma hos mig

...hemma hos mig. Jag som sa att jag inte skulle inreda i rosa när jag flyttade hit, har tydligen råkat göra det ändå. Är väl bara att inse att jag är en rosa tjej, har alltid varit och kommer alltid att vara. Nåja, det är inte för mycket rosa som det kan bli annars. Kör rätt plain annars, vita väggar, vita möbler osv. Slänger hellre in detaljer som livar upp, lättare att byta ut efter årstid, humör osv.

Något annat som jag är förtjust i är att blanda gamla grejer med nytt. T.ex. mina ljusstakar i silver som syns har tillhört min gammelmormor och gammelmorfar, har även deras gamla stolar till matsalsbordet. De skall dock målas om i sommar och få nya dynor. Sedan har jag på en hylla ovanför skänken i "matsalen" en vas som de fick i bröllopspresent den 3 juni 1933. Det är riktigt häftigt och jag är glad att jag fick den.

Jag har föresten bott här i två år nu, den 1 juni 2oo9 flyttade jag in. Älskar lägenheten på alla sätt och vis, förutom läget. Jag vill inte bo här. Kan man ta och flytta lägenheten till ett annat ställe? Går det?
I wish! Som det ser ut nu så kommer jag att få bo kvar här, det är tur att jag trivs f.ö.


Kommentarer
p i n k n a t i ♥ n

Sv; Aou tack sötis! ^^,


Blogg: http://pinknation.se
Ronny

mycket fint


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Karolin

Det är extra trevligt med gamla saker som man ärvt. Nästan alla möbler i mitt bohag är gamla, och många har sått i min mormors lada och sammlat damm. Snart hoppas jag kunna visa glimtar ut mitt hem. Just nu är det bara rörigt.


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Amanda

Fina bilder! :)


Blogg: http://saraamandalantz.blogg.se/
Emma

Mikka! Jag MÅSTE bara få tag i kökslampan som du har! (Fast i annan färg), var finns den att köpa? Vill ha till mitt blivande kök i sommar! hihi!



Kramkram!


Blogg: http://emmawelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback