make up store

Shit alltså vad smink jag har samlat på mig, detta ovan är inte allt utan bara ögonskuggor, läppstift, rouge och mascara. Mascaran är by the way en nygammal favorit som heter Max Lashes, jag körde på den innan jag fann Smashboxes som heter Lash DNA. Make Up Stores är nu uppdaterad och ännu bättre, dessutom billigare än den från Smashbox. Gilla!!

Här ovan är alla mina microshadows från Make Up Store. Har för mig att det skall finnas fler, har ingen ordning bland sminket så något har säkert försvunnit. Det som svider är att här ovanför ligger det ögonskuggor för ca 1800.-, helt  galet! Tänk hur mycket pengar man då slängt ut på allt smink genom tiderna?!

Slutligen så har vi min favoritkombination. Det är Lizette som fått mig att gilla denna kombinationen, underbar, lätt och användbar. Till vardags så tar jag lite ljusare toner utav dessa, till fest kan jag fläska på lite mer. Grymt bra!!

Kommentarer
Emma

Ja, det ÄR helt galet vad man spenderar. Jag började ju i höstas med I.d smink, fy f*n vad dyrt det är.



Kram!


Blogg: http://emmawelin.blogg.se/
Charlotte

De bruna tonerna är jätte fina :)


Blogg: http://charlottethoren.blogg.se/
Ronny

det var ingen liten hög du samlat på dig

det måste kosta en förmögenhet


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Sofie

Bedårande samling! Själv råkar jag sitta inne med ett presentkort på 1000kr på Make Up Store, har du inte förslag på vad med än ögonskuggor som är bra ur deras sortiment? Något extra prisvärt? :)


Blogg: http://sofiend.blogspot.com
Mikka

Sofie, kan inte svara i din blogg så hoppas att du ser detta här.

-------------------

Jag tycker att Make Up Stores ögonskuggor är nåt av det bästa som dom har! Älskar att de är så lättarbetade. Jag kör på deras mineralpuder också tills jag har råd att köra i.d på både foundation och puder, det funkar prima :) Om du är sugen på Make Up Stores penslar så rekommenderar jag BARA ögonpenslarna, de penslar jag köpt till puder och foundation har gått sönder och fäller massa strån!



Om du gillar flytande foundation så är deras bra med och deras löspuder är kärlek! :) Tycker även att deras läppgrejer är bra.



Hade lätt kunnat shoppa slut på 1000.- på någon minut bara :P Men deras ögonskuggor, köp! Även mascaran jag skrev om :)


Blogg: http://ipink.blogg.se/
Karolin

Crazy gilrk liksom. jag är sämst på smink :(


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
sara

Vilka härliga ögonskuggor. Jag borde verkligen bli bättre på att använda det. Slänger bara på mascara på morgonen, för att jag inte orkar...


Blogg: http://misspinklady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback