dagens frulle

Såhär såg min frukost ut idag, blev snormätt så hade nog inte behövt yoghurten, avokado är ju brutalt mättande! Till avokadon hade jag en röra gjord på creme fraiche och fetaost, mumma. You should try it!

Jag har funderat på det där med att väga sig, jag fick väga mig i lördags när jag köpte skidor (de ställde in allt i butiken nämligen). Först hade jag tänkt att blunda och tjejen som hjälpte mig skrattade :P så beslöt mig för att kolla ändå och det var faktiskt inte extremt farligt. Har lagt på mig 4 kg sen jag slutade träna och det är nästan ett år sen. Dessutom har jag faktiskt Fröken Röd på besök så det kan vara så att några av de 4 kilona är tillfälliga, samlar massa vätska vid den här tiden av månaden. Men till sak nu, jag tänkte nog köpa mig en våg ändå och vara stenhård mot mig själv att inte bli besatt av siffrorna. Vad tror ni som håller på med LCHF, är det värt att väga sig?

Up up & away! Nu skall jag gå ut med hundarna.

Kommentarer
Ronny

smaskigt värre :)


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Emma

Mums! Avokado är sinnessjukt gott. Härligt att se att du kommit igång med LCHF ordentligt. Undrar när det någonsin kommer att gå vägen för mig... hehe


Blogg: http://emmawelin.blogg.se/
Hanna

En kollega höll på ett bra tag och det tog ganska lång tid innan hon gick ner i vikt. Hon tyckte därför att det var lite tråkigt just att väga sig så hon mätte istället och såg snabbare resultat så.


Blogg: http://www.dravvel.wordpress.com
Charlotte

Jag har lagt undan vågen. Jag blev besatt ett tag och det är skönt att inte se siffrorna, man blir gladare då. Man märker ju på kroppen och att kläderna blir större ;) Jag väger mig om jag är hemma hos ngn med våg istället ;P haha


Blogg: http://charlottethoren.blogg.se/
Charlotte

Sv; Hmm, första gången hade jag för mörk choklad. Den blev inte så god. Vi hade grädde och varma bär till. (blev OK på grund av grädden och bären tror jag! :P)




Blogg: http://charlottethoren.blogg.se/
Karolin

Jag har ingen våg. jag skulle behöva en våg, av den andra anledningen.


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Matilda

Va roligt att även du kör LCHF!

Jag har kört på den livsstilen strikt nu i snart 3 månader, inte så impressive kanske till skillnad från min syster och närmaste kompis som kört i några år nu!

I alla fall så skulle jag rekommendera dig att inte äta All Bran, det är inte LCHF och tyvärr går viktnedgången mycket trögare om man "fuskar". www.kostdoktorn.se är en jättebra sida om du vill läsa på lite mer i ämnet. Boken "matrevolutionen" är ett måste att läsa också vill jag påstå! Jättelycka till! :)

Sara

Började med LCHF förra året och gick ner 10 kg ganska så snabbt. Hade en speciell vägdag (måndagar) och det sporrade mig till att fortsätta! Jag gick snabbt ner i början och sen de sista kg går såklart långsammare, men utan vågen hade jag inte klarat det! ;)



Tar mkt recept på lchfrecept.com där det finns hur mkt gott som helst!


Blogg: http://zessansliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback