win win


Dåligt på uppdateringsfronten igen, men jag har inte riktigt orkat. Däremot har jag lite good news att berätta, två bra nyheter. Den första är jag klarade mattetentan!! Kan knappt fatta det själv, det är helt otroligt! Jag som knappt tog mig igenom matte A på gymnasiet. Är extremt lättad och en gnutta stolt över mig själv. Andra nyheten är jag kom in på uppfödarkursen! Alltså, hunduppfödning. Den drar igång på måndag och jag skall traggla igenom den med min vän Lizette, som också kom med. Sjukt roligt! Så på fredag åker jag ner till Halmstad för att hälsa på Maria och låna hennes böcker till utbildningen, givetvis blir det pussa på valpar, hundar och dricka kaffe ;) Lär bli ett och annat ord utbytt angående avel osv.

Det går bra nu!

Måste bara berätta att jag inatt drömde att min pappa var plastikkirurg, helt sjukt. Så då skulle jag spruta in lite restylan i läpparna, de kostade för mig bara 80.-/sprutan och jag fick fina fylliga läppar. Trist att vakna med små pluttläppar när man hade så fina i drömmen. Pappa, du får sadla om, lämna ditt jobb och bli plastikkirurg!

Kommentarer
Ronny

Skojigt att höra så glädjande nyheter Mikka

Lycka till i fortsättningen


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Fanny

Oh vad har du köpt dina brills? super snygga


Blogg: http://fannyizabelle.blogg.se/
Fanny

haha vilken käftsmäll! ;) jag har faktiskt glasögon egentligen, dock använder jag det aldrig pga att jag inte hittar riktigt snygga! ;) men det sög ju, får hålla utkik är ute efter ett par liknande! hihi.. :D


Blogg: http://fannyizabelle.blogg.se/
Fanny

Sv: meeeeh.. ja va ju ironisk JUUUUUU! Såg du inte min ;) (?) jaa men det va skit schyst att du förklarade!!!!


Blogg: http://fannyizabelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback