Den där Elmer


Detta är Elmer. Elmer har skadat sig och skall nästa vecka genomgå en operation. Vilket gör matte väldigt orolig för att sedan göra matte väldigt, väldigt pank. Men vet ni vad? Det kommer att vara värt vartenda jävla öre, för Elmer är det bästa i mattes liv, eller ja, Linus också såklart (den andra vovven).

Ååh... jädra hundar till att göra en orolig då! För några år sedan var det Linus som fick ont i sin rygg, då fick han diagnosen diskbråck. Nu har han inte haft ont på flera månader, peppar peppar, men ändå så är ju oron alltid där. Så fort det blir kallare så verkar det som att han får ont.

Men jag älskar mina hundar och dom betyder så otroligt mycket för mig så jag hade heller aldrig kunnat vara utan dom. Åh, nu blir jag sådär mesigt blödig här, men har man levt med dessa krabater i fem och tre år så är det klart att de får en väldigt stor plats i ens liv. Händer det Elmer något under operationen så kommer jag att bli förkrossad, det är alltid en risk med sövning. Tänk om något händer? Vad gör jag då? Hur tomt skulle det inte bli utan hans upptåg och knasigheter? Har aldrig någonsin träffat en hund som Elmer och kan inte tänka mig att han redan skulle försvinna ifrån mig, det får bara inte hända, aldrig någonsin. Inte Linus heller för den delen.

Ååååh... dumma hundar, varför kan ni inte bara vara friska och glada?

Kommentarer
Ronny

fina vovvar Mikka!

ta väl hand om dem


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
H

Det är en jävla horskitföljd av det här med våra odjur. Vi ska hålla tummarna!


Blogg: http://www.dravvel.wordpress.com
Alisa ✿ Amor Vincit Omnia

Vet precis hur du känner, var i samma stadie när vår lilla tös var sjuk!:( Man får bara hoppa spå det bästa! Livet utan de vore inte sig likt, de tillför en sååå mycket!


Blogg: http://alisagonzalez.se
Karin

Åh så söt!


Blogg: http://karinolofsson.se
Anneli + vavvorna

Vi håller tummar och tassar. Allt kommer att gå bra.


Blogg: http://chitassar.blogg.se/
Sara ~ Candis

Den där diskbråcken hänger kvar även här :( ett år sedan det hände nu men man är fortfarande livrädd. Snart är det fram med back-on-track-täcket igen som gäller =//


Blogg: http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback