Älskade hatade våren.

Kopierar min status från Facebook. Orkar liksom inte tänka mer.

"Det är f*n synd om mig och alla andra pollenallergiker. Gå runt och vara trött hela våren (och sommaren!). Hjärnan är mos och kroppen hänger inte med. Orkar knappt kliva upp på morgonen. Medicinen gör att man kan andas men får en att bli ännu tröttare. Satan!"

Hur gör ni andra pollenallergiker om våren? Hur fungerar det för er?

Kommentarer
Indra

Precis som dig. :-( Och när jag helst av allt vill vara ute hela tiden så får jag i stället sitta inne med stängda fönster när det är som värst. Jag avskyr att inte kunna njuta ordentligt av våren. Medicinerna hjälper en hel del men tröttheten är faktiskt värst tycker jag.

Hoppas det lugnar ner sig lite snart.

Kram//Indra


Blogg: http://cherlindrea.se
Emma

Jag har aldrig tidigare reagerat på pollen. Men i söndags efter att jag var ute och joggade och antagligen drog i mig en hel del så fick jag värsta reaktionen. Ögonen rann och kliade, näsan rann och kliade, svårt att andas och nös stup i kvarten. Söndagen och måndagen var olidliga. Jag fick under måndagen en karta allergitabletter (fråga mig inte vad dem heter) av en valpköpare och idag är första dagen som jag känner mig okej. Dvs inget hysteriskt kliande och nysande såfort någon öppnar ett fönster i klassrummet. Trötthet har jag inte hunnit känna av än, tar mina på kvällen så är trött då i vilket fall som helst då, då jag äter en medicin mot nacken man nästan däckar av ;) Haha! Så jag och mina "nya" erfarenheter av allergin har tyvärr inget att komma med. Men hoppas du får bra tips av andra :) Jag ska hålla utkik här bland kommentarerna. Mamma har också pollenallergi (björk och gräs) men får bara astma av det, så hon har astma medicin och ingen pollenallergimedicin :)


Blogg: http://emmawelin.blogg.se/
Sigrid

Oskar är precis som dig, han blir så trött av allt nysande att han blir som en zombie, och är väldigt känslig för allergitabletter. Då blir han ännu värre zombie.

För 2 eller 3 år sen provade han Flutide Nasal (nässpray) som han tar varje morgon och han har INGA SYMTOM ALLS! De går över helt på några dagar! Alla är ju tyvärr olika så det kanske inte alls hjälper dig och du har säkert provat, men om du inte har det så ge det ett par veckors försök! Har du tur så är du som Oskar som ändå är allergisk mot alla sorters pollen.


Blogg: http://sigrida.blogg.se/
Sara ~ Candis

Fyfan vad jag lider med er pollenallergiker :(((( usch.SV. Det är heeelt perfekt. HATAR att laga mat för de saknas alltid någonting och allt verkar så krångligt :D men nu får man ju allt, bara att laga :D


Blogg: http://candis.se
Karolin

Myggen har inte kommit ännu. Men pollen finns det goat tom. Tyvärr.


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Ronny

Det är tråkigt att höra att allergin förstör det fina med våren

som man annars hoppas på att ljus och värme återvänder


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback