Orkidé!

Är bara tvungen att visa min ena orkidé som börjat leva igen. Den och mina två andra orkidéer dog (halvdog) i julas när granen flyttade in, tydligen kan granar ta dö på andra växter i hushållet. Så nu är jag lite kluven om jag vill ha gran till julen, tåls att fundera på. Men iaf, visst är den fin, min orkidé?! Är helt förvånad över att jag lyckas få liv i den, min andra rosa (med prickar på) har fått knoppar med, men den vita har inte fått några nya spröt :( dumma! Den vita är ju så himla fin när det blommar så funderar på att köpa ny vit.

Har föresten hört att man skall ha orkidéer i sovrummet eftersom det är den enda blomman/växten som andas på natten. Någon som vet om det stämmer?

Kommentarer
Steph

Orkidéer är så fina :D


Blogg: http://cidien.blogspot.com
Linda

Ett tips på om du vill försöka få liv i den vita

är att man ska bada de minst en gång i veckan.

Sätt ner den i diskhon och låt den/de stå där en timma eller två =) Sen så är ju en genomskinlig kruka det bäst alt. för orkidéer men du har säkert redan det ;D Kram.


Blogg: http://sweetsilverlining.blogg.se/
Biz

Gör som jag och investera en liten rosa fjädergran som lyser. Mysigt blir det iallafall :)


Blogg: http://pinkbiz.blogg.se/
Karolin

Jag vet inte om det bara är orkidéer som andas på natten, det finns ju nattblommande växter (ofta vita och väldigt väldoftande) de borde nog också vara nattandande. Men jag vet inte.


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback