candy shop

När vi var i Gränna så hittade jag dessa söta burkar med godis i, jag kunde inte låta bli att köpa dem då jag har en förkärlek till fina burkar, pilleraskar, skålar osv. Det var dessutom 3 st för 100:-, så dessa 3 fick följa med mig hem. Jag kan inte påstå att jag är thrilled about godiset som är i, gott är det men jag är inget godismonster, så därför tänkte jag att man kan ha annat i så småningom, flingsalt, kryddor eller så. Nu måste jag bara få råd att fixa en skänk och hyllor till köket så man kan ha framme sånthär gulligt.

När jag ändå håller på så kan jag visa vad jag köpte till min iPhone igår, ville ha ett skal men inget hårt (det jag köpte paja), ville ha silikon så den inte blir så glidig liksom. Får köpa ett nytt och snyggt hårt senare, men jag tror inte jag kommer att trivas så bra med det, känner att den ligger bekvämare i handen med silikonet runt. Man vill ju inte tappa sin älskling ;)
Lite små bilder men ni ser ju, hot pink och transparent baksida. I like! Kostade bara 199:- på mediamarkt!

Kommentarer
Sara ~ Candis

Suupersöta burkar :D



Håller med dig om skalet :( vet inte riktigt om jag gillar det jag har nu, fint, men glidigt och skyddar ju inte hela telefonen heller. Not kul. Tänkte på metallkanterna :)


Blogg: http://candis.se
Indra

Gillar färgen. ;-) Jag köpte mitt skal på iphoneskal.nu, där finns massor av ohalkiga skal som även är jättefina. Kände mig supernervös att jag skulle tappa min innan jag köpte ett sånt skal.

Hoppas du får njuta av vädret med vovvarna. Kramiz!


Blogg: http://cherlindrea.se
Alisa

Sååå fint och fiffigt!:D


Blogg: http://alisagonzalez.se
Karolin

Jag vet inte hur många gångeer min åkt i backen, än lever den :)



Hur går det med min design, tjat,tjat ;)


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
LIFEISWHATYOUMAKEIT.

Oooh, vad sött med små godisskålar 8> gullit!


Blogg: http://benniy.blogg.se/
Steinagathe

I kinda like it. Thanks!


Blogg: http://steinagathe.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback