älskade ♥

Idag skall jag hämta hem mina små busar, äntligen! De får vara på kollo hos mina päron lite då och då nu när jag jobbar så konstigt. Jag vet ju egentligen aldrig när jag slutar, bara när jag börjar, när jag kan åka hem beror på hur mycket det finns att göra. Allt måste ju bli klart innan man får dra sig hem, så därför blir det lite tokigt med hundarna denna sommaren. Jag tror inte att det går någon nöd på dem, snarare så att det går nöd på mig. Saknar ju mina små älskade djur :(

Jag är faktiskt ledig idag och det är så skönt, men jag sov inte länge ändå eftersom S sov här och skulle till jobbet. Men det gör inget, mysigt att gå upp tidigt när man är ledig, kan mysa runt i lägenheten, dricka lite kaffe, äta lite frukost, bläddra i inredningstidningar, surfa på nätet. Ja, det är mycket man kan göra om man har en hel dag framför sig :)

Imorgon blir det jobb igen, är ledig onsdag och sen ledig lördag och söndag. En hel helg! Minns knappt när jag var ledig en hel helg senast?! Vad ska man göra? Vad gör man om helger egentligen? Tror det blir något mysigt på fredag, sen får vi se vart helgen tar vägen, är ju en hel vecka kvar ;)

Kommentarer
Anneli

Jag vet hur det känns, det är svårt att vara ifrån sina små älsklingar.Hoppas ni får en mysig dag tillsammans.


Blogg: http://hundisthlm.blogg.se/
Anna

Vilka fina foton!


Blogg: http://annabaltzer.blogg.se/
Bubbe

Du är duktig med korten du!! =)

Evelina

vad söt lite en =)


Blogg: http://silverninas.blogg.se/
Katja

åh så sött :)


Blogg: http://formofoto.blogg.se/
Evelina

Verkligen =)


Blogg: http://silverninas.blogg.se/
Melker och Fanny

vilka små godingar du har!


Blogg: http://melkerpug.blogspot.com
Askhermine

Sehr schon, gut gemacht


Blogg: http://askhermine.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback