En trött Mikka & ännu tröttare Elmer

Jag är trött! Misstänkte att jag skulle bli det nu eftersom jag var pigg imorse, men det gör inget för jag behöver ändå lägga mig tidigt eftersom jag skall upp 5 imorgon igen. Skall hämta upp tvätten från tvättstugan snart, sen tvätta bort sminket, efter det blir de nog glo på tv i sängen tills jag somnar. Eller Mario kart?

Hursom så har det gått både dåligt och bra idag. Elmer blev utkastad med motiveringen att han var för smal och Vilda kom trea i valpklass med hederspris, av nio långhåriga tikar!! Extra grattis till hennes syster Nea, vi har en stolt mamma Isis nu misstänker jag ♥ och grattis till Vilda och Neas uppfödare Maria som fött upp tjejerna, vad hade vi gjort utan dig? (skickar massa söta, hoppande, pussande och gulliga msn-smileygubbar till Maria via bloggen :P)

Nu skall Elmer få äta välling, tips från den vääääldigt konsekventa domaren. Har aldrig vart med om en domare som pratat så mycket under bedömningarna. Lustig.

Inga bilder blev det heller, kalla mig fjantig men jag vill inte använda kitobjektivet till kameran. Skall inte fota först jag får tag på mitt objektiv!!! Ledsen :( Av någon anledning så har objektivet blivit ruskigt populärt så varenda fotobutik väntar på leverans. SKIT!

Kommentarer
B E C C A ♥

SV: Smaken är som baken :D Somnar till Star Wars haha :D


Blogg: http://lifeasbecca.blogg.se/
Karolin

Vilket objektiv använder du?


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Biz

Mario kart är jättekul! :D


Blogg: http://pinkbiz.blogg.se/
S A N D R A

hoppas du har en bra daag :D


Blogg: http://sandr4.blogg.se/
Maria Andrén

Massa hoppande kastande pussgubbar tillbaka <3

Ni var SÅ duktiga!


Blogg: http://www.chislovlely.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback