I can see!!

Jag har ju glömt att berätta att jag har fått mina brillor nu, finally! De blev försenade, skulle ha kommit i typ fredags men fick dom i tisdags. Så nu kan jag se igen och jag fattar inte hur jag har kunnat gå "i dimma" (som mamma säger) så länge?! Ser fram emot att slippa koncentrationssvårigheter och huvudvärk på föreläsningarna och seminarierna i skolan. Allt är så skarpt och fint, bra för en fotonörd.

Äntligen har jag köpt klart alla klappar dessutom, jag och mamma sprang på kvällsshopping i Kungälv igår. Hittade ingen klänning, varken på Allum eller i Kungälv. Behöver till juldagen och nyår. Allt är fel. Inget sitter bra. Modellerna är fula. BAH! Inte lite kräsen? Hoppas att jag kan lösa detta idag. Egentligen är jag sugen på nåt från favoriten Twist and Tango, men orkar nog inte trängas i stan idag. Affären som i Kungälv som har det märket tar inte alls in mycket :( Crapola!

Aja, skall lägga på ett kol här...och så söla jag precis kaffe på mig själv. Allt är som vanligt.

Kommentarer
Anna

De klär dig jättebra!



GOD JUL!


Blogg: http://beautifuljourney.se
Ronny

God Jul Mikka!


Blogg: http://ronny-schack.blogspot.com/
Carin

Åh det blev jättefint!!! Passar fint med tunnare skalmar som du sa - ser bättre förbi dem ;) Måste kännas skönt att allt är skarpt igen.


Blogg: http://carinscreares.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback