min bleka panna skall få vara blek

Häromdagen när jag sminkade mig så insåg jag att jag har absolut ingen färg kvar sen sommaren, inte kul men what the *beep* tänkte jag, det är väl bara att acceptera att man är väldigt skandinavisk. Så jag tog bort solpudret från sminkväskan, det får ligga och vila tills våren och sommaren igen. Eftersom jag är rädd om min hy och vill väldigt gärna ha en framtid så slopar jag att sola solarium X antal ggr i veckan, enda anledningen till att jag skulle sola är för att få lite värme och ljus, dvs. lite ljusterapi. Visst kan jag säkert slänga på lite solpuder men de ser ju mest knäppt ut nu när resten av mig är blek, så jag tänker vara stolt över min bleka hy i vinter.


På torsdag skall jag och C på kundkväll hos Make Up Store, deras nya kollektion heter som ni kanske redan vet Baby Doll och dockor har ju ljus hy så man kanske kan snappa upp lite tips där hur man kan ha nytta av ett blekt nylle ;) Det är f.ö en helt gorgeous kollektion, var inne och pillade lite på ögonskuggorna idag. Vääldigt rosa och väääldigt gulligt, passar mig som handen i handsken. Hoppas, hoppas att de hinner få in den där pudervippan tills dess!!!


Kommentarer
Karolin

Åh, låter ju hemskt sött.


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Ulrika

På butiken Nordic design i Partille, i industriområdet bakom McDonald´s :) Ja, den är jättefin :) Prisvärd var den också! Förresten, på tal om blek hy tycker jag inte att det är så hemskt. Vi är ju som du säger skandinavier. :)


Blogg: http://safirasmatte.blogg.se/
Matilda

jag är också väldigt skandinavisk i hyn.. tyckte det var hopplöst trist när jag var yngre. men nu när jag blivit äldre (och klokare? hehe) så har jag kommit fram till att det är rätt fint att vara lite blek! haha!



vad kul med kundkväll på make up store!



sv: tack, du är gullig du! glad jag blir!


Blogg: http://www.matildasalmen.com
Jemini ♥

grymt härlig och vacker blogg!



ska vi lägga till varandra på bloglovin kanske? :)


Blogg: http://jemini.blogg.se/
Linda

tycker att det är fint att vara blek :)


Blogg: http://lnsmycken.blogg.se/
Maria

Åååh Linus <3

Han är lite av en favorit :)


Blogg: http://marialindmark.blogg.se/
t a k a i ♥

söööti


Blogg: http://takai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback