Lite tankar om våra små


Något som vi hundmänniskor har gemensamt är att vi vet hur det är att älska någon villkorslöst, visst man vet hur det är att älska sina barn, sin familj osv. Men just kärleken till sin/sina hund/hundar är verkligen något speciellt och kärleken man får tillbaka, den är ärlig. En hund snackar aldrig skit bakom ens rygg, en hund blir alltid glad när man kommer hem, en hund uppskattar även det minsta lilla och en hunds känslor är alltid äkta. Är hunden förbannad, ja då jäklar får man veta det och är hunden gosesugen och vill bli kliad på mage, nåde den som inte kliar på magen!

Icke hundmänniskor har svårt att förstå hur man kan känna så för sina små eller stora hundar och det kan jag bli riktigt upprörd över. Som om hundarna "bara" är ett djur, men inget djur förstår sina ägare så som en hund gör. Det är för intet som den kallas för människans bästa vän. Det är svårt att sätta ord på känslorna, allt jag vet är att vi älskar dem villkorslöst oavsett om det inte finns någon som kan få oss att bli såå arga och irriterade när de kommer och tuggat sönder våra skor. Det värsta som finns är när ens bästa vän går bort, att aldrig mer kunna få krama om, aldrig mer se de där blöta ögonen tigga efter mat eller få en kall och blöt nos buffandes på kinden på morgonen när det är dags att gå ut. Att inte bli mött i dörren av en lycklig svans som viftar när man kommer hem, om man så varit borta i 5 min eller 4 timmar, inga mer pussar i näsan eller i örat och ingen som alltid går där vid sin sida. Det är så overkligt att man någon gång skall behöva leva utan dem... jag kan inte ens tänka på det utan att bli tårögd.

Ikväll tänker vi extra mycket på Elmers faster, Fröken Svår, som avled efter att ha blivit påkörd av en bil. Det är så overkligt och så hemskt, det får inte vara sant! Vissa hundar får en speciell plats i hjärtat och trots att jag inte träffat Fröken många gånger så har hon en plats där. Många kramar till Frökens matte och husse!

Och ikväll kramar jag om mina två små terrorister lite extra. Bättre vänner kan man inte få ♥

Kommentarer
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

Åh gud vad hemskt! Vi beklagar verkligen!:( Och dina ord, allt du skrev jag kan inget annat än att hålla med till 110%!


Blogg: http://alisagonzalez.se
Carin

Du har så rätt min vän jag kan inte annat än att hålla med vilken glädje och skratt de skänker oss dessa små liv med deras aldrig sinande kärlek och roliga upptåg <3.



Jaså har Fröken råkat så illa ut?! Vilken mardröm (ledsen) =C.


Blogg: http://carinscreares.blogg.se/
Carin

Btw tror du lär bli nöjd med mitt uppdaterande nu ; ) Har dock ett viktigt inlägg att fila lite mer på innan jag läger upp det = D Ska bli så skoj att träffas imorgon = D. Hälsa Dennis Ett jätte grattis på födelsedagen!


Blogg: http://carinscreares.blogg.se/
Charlotte

Vad fint du skrivit, vad hemskt med olyckan ;( Hoppas helgen varit bra. Kramar

p u s s y d o l l

Sv; Tack för träningstipsen! :)

Jag har sett Singin' in The Rain 3 gånger i Sthlm. :p Hehe. Men jag tror det var andra medverkande i GBG, så kan hända att det var därför den inte var lika bra där :/


Blogg: http://pussydoll.blogg.se/
Carin

Hej vännen och tusen tack för idag och för min fina tesil blev så glad för den! Den ska jag med glädje inviga imorgon ; ).

Hoppas eran familjemiddag var lika bra som våran! Hörs snart igen kramar från Carin


Blogg: http://carinscreares.blogg.se/
Indra

Så vackra och så sanna ord Mikka. Jag kunde följa dina tankar hela vägen.

Så fruktansvärt ledsamt med lilla fröken. Jag lider verkligen djupt med dem.

Nu ska jag också krama min älskling och fortsätta att alltid ta vara på tiden jag får med honom.



Kramar om//Indra


Blogg: http://cherlindrea.se
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

Åh så myysigt!:D Jooo men det är juh det!:D Jag ska pynta denna helg det är helgen innan första advent!:) Första advent hamnar i november i år, den 29:de!:)


Blogg: http://alisagonzalez.se
Ulrika

Helt sant! Jag har haft många djur av alla möjliga sorter. Inga har framkallat sådana känslor som mina hundar. Det var väldigt ledsamt med Fröken, det gör alltid ont i hjärtat när jag hör om älskade fyrbenta som avslutat sina liv alldeles för tidigt. Måtte jag slippa uppleva det! Väldigt fin bild på fina fina Elmer <3


Blogg: http://safirasmatte.blogg.se/
p u s s y d o l l

Sv; Visst är dom? :D


Blogg: http://pussydoll.blogg.se/
Helene

Så sanna ord!!

Kärlek som aldrig sviker..

Kram


Blogg: http://melwinochco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback