I mitt hår

Mitt hår börjar repa sig och börjar bli fint efter 1,5 års misshandel (helblekning). Jag har dessutom funnit några hårprodukter som passar mitt hår otroligt bra, är så nöjd efter att ha testat det mesta i typ 8 år.
Det började med att jag i Januari blev trött på mitt frissiga och livlösa hår, så jag tog mig i kragen och begav mig till frisören.
Vad hon använde för färg och metoder vet jag inte, men hon la i mörka slingor och gjorde lite annat pill. Redan då kändes håret mycket bättre. Men eftersom jag inte trivs så bra i mörkblondt eller brunt hår så lessna jag fort, men lät håret vila hela 3 månader! Då begav jag mig till frisören igen (en nyfunnen vän), Jennie heter hon och jobbar på Klipp O'hoj i Stenungsund (utanför Göteborg). Hon la i ljusa slingor i botten, gick igenom topparna och la i en inpackning. Jag blev sjukt nöjd! Äntligen kan jag känna att mitt hår lever igen.

Tänkte visa vad jag använder för produkter till mitt hår just nu, har en inpackning med men jag har glömt av vad den heter. Men här är dessa som står i mitt badrumsskåp :)


Lite av mitt kära, blonda och nästan friska hår! Insåg också att jag har en scarfmani för tillfället. Har haft det hela detta året, so far, en vanlig basplaggströja/t-shirt med scarf är så galet snyggt. Speciellt till mina nya chinos jag köpte i lördags!


Kommentarer
Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Åh shiiit!:O Vart bor du?

Jag har massa hemma från Sagaform allt ifrån ljusstakar till vaser och köksredskap. Men mest älskar jag min Sagaform Flora Svart Serie. Gaaaah!Varje fika eller frukost är ett sant nöje.


Blogg: http://alisagonzalez.se
Karolin

Du har lyckats med att lushifiera mig :)


Blogg: http://cutethougts.blogg.se/
Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Ja absolut:) Kärlek är bland det vackraste!:)



Åh så avis jag är på dig hehe!


Blogg: http://alisagonzalez.se
Anna

Jag ska bestamt prova! Inte for att mitt har ar slitet men for att dom verkar sa bra! Kram


Blogg: http://annabaltzer.blogg.se/
Janni

Var har du köpt scarfen? Jättefin!


Blogg: http://innaj.blogg.se/
Janni

Jag är väldigt förtjust i Lush´s produkter, men schampokaka.. hur fungerar det? :)


Blogg: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback