Detaljer är allt!


Titta vad jag fick idag!

Paket kan verkligen pigga upp en, otroligt! Förkylningen är kvar än och jag sitter och skriver på hemtenta, låter sådär lagom kul va? Då är det bra med överraskningar. En tunika/klänning från Rut m.fl, kan inte säga att jag har varit så imponerad av den kedjan innan... men ja, man kan väl ändra sig? Gillar verkligen mönstret och knapparna på denna, detaljer is everything!

Har även ett paket att hämta ut från H&M, det är nog kappa till sängen som kommit, beställde sovplagg också i äkta Odd Molly-anda (fast väldigt många 100-lappar billigare) men dem skulle komma i juni tror jag. Hatar när det dröjer så länge!!
Men dumma jag tog inte på faktura så jag måste betala när jag hämtar ut paketet, suck, hatar när det blir så. Faktura eller direktbetalning is the shit. Får åka till banken och föra över pengarna från utbetalningskortet jag fick för några veckor sen (lata jag har inte orkat göra det innan). My bad.

Ha de!


Kommentarer
Stina svarar

Bianca är jätteliten.. 1.4 kg ungefär :)


Blogg: http://stinalee.se
Karolin

Cutiepie!


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
elin

Hej! Hon kommer ifrån en kennel i Västerås som heter Polaren och Pyret... känner du till den? Vet faktiskt itne om de nyss startat eller ifall de har haft den ett bra tag... själv då, vart kommer Elmer ifrån? han var jättefin! =)


Blogg: http://ezolk.blogg.se/
Anneli

Den var jättefin tycker jag.


Blogg: http://hundisthlm.blogg.se/
Mikka

Tack tack, jag är nöjd :D den är så skön. Blir perfekt att ha till utställningar, för det är små fickor att lägga godis i när man är i ringen ;) I like!


Blogg: http://ipink.blogg.se/
elin

Jaha så du kan se sånt? Hehe=) Okey, men de ska vara patellaundersökta och godkända för att kunna ställas ut och så eller?



Jag har inte sådär jättestora planer på att ställa ut henne men köper en renrasig med stamtavla för att ha det som ett alternativ och kanske kunna föda upp på egen hand i framtiden...



=)


Blogg: http://ezolk.blogg.se/
Linda

söt blus :)


Blogg: http://linda120.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback