Jobb

Sitter på jobbet, regnet öser ner. Det enda positiva är att det är fredag så jag kan få sova ut imorgon, sjukt skönt! Hann visst bli slapp efter några veckors ledighet :)

Inget internet än, är ni förvånade? (1 mån utan internet). Tele2 kunde minsann inte erbjuda mobilt bredband som kompensation, varför? Jo för att det inte går att göra så om inte internet varit igång överhuvudtaget. Så om det hade varit igång hade jag fått det. Vad är det för service?! En vecka till skall jag ge dem, sen byter jag bolag. Sen blir man illa bemött av support och kundservice. Tele2 är väl ett bolag som vinner på att vara billiga.

I veckan var jag och D och kollade på tapeter till en vägg i hallen, så den skall jag hämta ut nu efter jobbet. Midbecs kollektion identity kommer den ifrån och är så läcker!! Kulörer: lila, grått och guld som matchar klinkersgolvet sjukt bra! Är förvånad över att det faktiskt var D som hittade och valde den ;) Han kan minsann!
Längtar tills den kommer upp och jag kan få visa den för er.

Back to work!

Kommentarer
Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Två otroliga tävlingar pågår!

Men herregud, en måna dutan internet, hur står du ut? Det är inte alls rätt av de att inte vilja kompensera dig.



Telia eller Bredbandsbolaget är det bästa, lite dyrarere men du får både service och snabbhet!


Blogg: http://alisagonzalez.se
Mikka

Nej man tycker ju att dem borde vara shyssta o vilja kompensera för att behålla kunder. Jag lär ju knappast tala gott om dem till någon.



Jag vet inte riktigt vilka andra bolag vi kan få till lägenheten då det är stadsnät :S Hoppas jag kan hitta nåt bra och billigt alternativ. Är så arg!


Blogg: http://ipink.blogg.se/
Karolin

Ja nu börjar jag bli less på din avsaknad av internet, vi har ju knappt växlat ett ord sedan Avesta. Skit Tele2!


Blogg: http://cutethoughts.blogg.se/
Carin

Tycker samma riktigt skit! Och jag är dessutom "stor"kund hos dem = P Jag får ringa och säja mina tjänster det första jag gör på måndag ; D.



På tal om att ses imorn är vi upptagna men på söndag kanske sen börjar jag ju min semester idag så vi kan kanske ses nästa vecka?! Månste ju få se den nya familjemedlemen, kan knappt vänta!

Sigrid

Är det nr 6 på denna? http://www.midbec.se/undersidor/kollektionssidor/identity.html


Blogg: http://sigrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback