Är så jävla arg!!

Jag brukar kunna behärska mig och inte skriva så mycket när jag är arg här i bloggen, men nu är jag riktigt arg och ledsen! Så ni som inte vill läsa, sluta läs nu.

Jag är medlem på ett forum för chihuahuas, där jag för längesedan la upp en bild på min första tatuering som jag designat själv och är lite stolt över. Älskar den. Satt och surfade på facebook och såg en person med SAMMA tatuering. Inte trodde jag att någon jävla idiot skulle få för sig att SNO den och tatuera in på samma ställe på kroppen. Hur originell får man vara?! Hur pinsamt är det inte för den personen?! FRUKTANSVÄRT PINSAMT!!!!!!

Borde ta tåget till dig och hyvla bort "DIN" tatuering med en rostig osthyvel. I D I O T !!

Här är min, lite halvdålig bild men ni ser ju... är många år sen som jag gjorde den.
Undrar när idioten fick för sig att göra samma?!

Kommentarer
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - God Jul

aaaah idiiioter, detsamma hände Sara (candis.se) och hennes tatuering en brud snodde den och tatuerade in den på samma ställa. Fantasiläsa och respektlösa jävla människor. Man kan i alla fall FRÅGA. aaaah!


Blogg: http://alisagonzalez.se
Molly

Fy fan så dåligt! Jag har råkat ut för liknande. Har en tatuering där det står "Molly" i nacken och efter bara några veckor gjorde två tjejer samma sak med sina smeknamn.. så jävla tråkigt :S


Blogg: http://molkan.se
Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - God Jul

Nu har jag rättat till det!:)


Blogg: http://alisagonzalez.se
Ka

fin blogg :)


Blogg: http://priiinah.blogg.se/
lucke

Fan för den människan :O


Blogg: http://lifeoflucke.blogg.se/
Nicole

:O Fy vad sjukt.

Hade du bara lagt in en bild på dig då med tatueringen på kroppen eller lagt bilden för sig? Det skulle jag aldrig göra för det finns verkligen sjuka copycats.


Blogg: http://xoxonicole.blogg.se/
Biz

Aj då, inte okej :/ har du snackat med henne om det?


Blogg: http://pinkbiz.blogg.se/
Biz

Aj då, inte okej :/ har du snackat med henne om det?


Blogg: http://pinkbiz.blogg.se/
ulrica

tycker det är synd att du reagerar så starkt :( hon kanske har sett en ngn annan stanns. är ju inte säkert att det bara finns du som ritat en sådan. eller så tyckte hon helt enkelt att den var skitsnygg så ta det som en komplimang :) i vår värld där det finns så många människor är det inte så lätt att vara den enda med ngt. dessutom finns det väl ingen copyright på tatueringar? God jul och tack för en söt blogg :)

Mikka - iPink

Ulrica, vad är oddsen för det då? Att hon skall hitta en LIKADAN som någon ANNAN har ritat när det är JAG som designat denna. Och när jag faktiskt har lagt ut bilder på ett forum där personen cirkulerar också. Och eftersom det är jag som ritat bilden är det JAG som har copyright på den, som med vilken bild som helst. Så jag tycker inte det är konstigt att jag reagerar så starkt, eller skall jag skämmas för det? Tycker inte det.



Tack och god jul till dig med! :)


Blogg: http://ipink.blogg.se/
Life is what you make it.

Riktigt jävla pinsamt, speciellt om du designade den själv. Herregud!


Blogg: http://benniy.blogg.se/
Katja

vad tråkigt med någon som snor din design, men å andra sidan får du väl tänka att du är riktigt bra på att rita? Det finns ju alltid copycats tyvärr.


Blogg: http://katjaandersson.blogg.se/
Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jag förstår frustrationen! Vet själv hur besviken jag har blivit när vänner och bekanta gjort en precis likadan tatuering som mig (har Linda i nacken).



Min tattoo är dock totalt o-orginell egentligen, men de är ändå min idé och dom tar samma typsnitt, på exakt samma ställe och bara ändrat till sitt namn så känns de ju ganska uppenbart. Måste kännas ännu värre när du designat den!


Blogg: http://lindablom.se
Jenka

Hahaha... Om du lägger ut en bild får du ju skylla dig själv. De flesta som går till en tatuerare och har med sig en egen bild har hittat den på nätet. Allt som läggs ut på nätet används av andra. Nu hade du oturen att du märkte det. Men om du vill ha sakerna ifred måste du tyvärr skydda dem på andra sätt.



Det är sånt man får räkna med.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback